Siirry sisältöön

Kuutinkämppä

Alkaen 95,00 € / 3 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

Tervarumpu / Repovalkea Oyinfo@tervarumpu.fi+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)Y-tunnus:2363958-7Kauppiaan ehdot
Saunallinen

Saunallinen Kuutinkämppä sijaitsee Repoveden kansallispuiston keskellä, Kuutinlahden rannassa. Kämpälle pääsee maitse Olhavalta Kuutinlahdelle vievää polkua pitkin, rannassa on kanoottilaituri.

Ruskiasalmessa on majaa pitänyt jo muinoin herra Löppönenkin, eikä suotta. Kauniit maisemat, oma rauha ja retkikohteiden helppo saavutettavuus ovat Kuutinlahden kämpän valttikortteja. Parhaimmillaan kämppä toimii esimerkiksi perheille, retkeilijöille, melojille, kiipeilijöille ja pienille kaveriporukoille. Jos ryhmä tarvitsee lisää tilaa, Metsähallituksen Mustavuoren kodasta saa helposti kamiinalla lämmitettävää majoitustilaa. Kota sijaistee muutaman sadan metrin päässä Kuutinkämpästä.

Kämpän tyyppi ja piha

Kämppä jakaantuu kolmeen osaan, eteiseen ja saunaan sekä tupaan. Vieressä on myös puuliiteri ja kuivakäymälä. Kämppässä ei ole sähköä eikä peruslämpöä. Lämmitys hoituu  korkean hyötysuhteen kiertoilmatakalla. Tupa on tunnelmallinen ja rauhallisella paikalla. Se on alun perin ollut autiotupakäytössä, josta muistutuksena on alkuperäiset kattoparrut autenttisella värillään sekä terassilla lähellä harjaa oleva "Älä riko luonnon rauhaa" kyltti. Kämppä pitää yöpyjistään edelleen hyvää huolta, saunan lämmössä voi rentoutua päivän päätteeksi ja seuraavan päivän reittiä voi kartalta suunnitella illan hämärtyessä kynttilän valossa.

Kiertoilmatakka pitää tuvan lämpimänä ja tuulen sekä tuiverruksen ulkona tarjoten yöpyjille leppoisat yöunet. Tuvassa on keittonurkkaus, pirttipöytä sekä kerrossängyt 6 henkilölle. Keittonurkkauksesta löytyvät pannut ja kattilat sekä ruokailuvälineet.

Kämppä soveltuu 6 hlölle eikä tätä saa ylittää. Muut majoitteet pihapiirissä ovat sallittuja kunhan kämpän maksimi (6 hlöä) kapasiteetti ei ylity.  Mikäli ryhmäsi on suurempi, voit varata viereisen Mustavuoren kodan jolla saat 5-6 lisämajoituspaikkaa. Lisäksi suosittelemme tutustumaan 8 hlön Savottakämppään ja 8 hlön Pihkapirttiin sekä isommille ryhmille suunnattuun Valkjärven Varausleirialueeseen.

Sijainti

Kämppä sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Saarijärven sisääntulosta Mustalamminvuoren juuressa Kuutinlahden rannalla. Kämpälle ei ole kulkuoikeutta maitse moottoriajoneuvolla. Kämpän rantaan voi tilata Venetaksin.

Varustelu

 • Keittonurkkaus ja nestekaasuliesi

 • Tehokas ja isolla lasiluukulla varustetty kiertoilmatakka tuvan lämmittämiseen (Ei peruslämpöä)

 • Sauna isolla Harvian Legend 240 GreenFlame kiukaalla varustettuna piippusäiliöllä lämmintä vettä varten. Luonnonrannassa on mahdollista käydä uimassa huomioiden luonnon tuomat erityispiirteet.

 • Talvisin varusteluun kuuluu kaira ja avantopumppu sekä jäätuura.

 • Ruokailuvälineet 6:lle

 • 2 kpl kattiloita, kahvipannu ja paistinpannu (kaasuliedelle ja takalle, ei nuotiolle)

 • Avotulivälineistö terrassin kaapissa: Kattila, kahvipannu, valurautapaistinpannu.

 • Juomavesikanisteri. Lähin kaivo Olhavalla, n. 500m.

 • Astianpesuaineet, siivousvälineet

 • Kerrossängyt vaahtomuovipatjoilla, petareilla, tyynyillä ja huovilla (2kpl 200x140 cm alavuoteita, 2 kpl 200x80 cm ylävuoteita)

 • Ulkotulipaikka kämpän edessä (kivikehä)

 • Liiterin puut ovat pätkittyjä, kämpältä löytyy kirves pilkkomista varten.

 • Liiterin yhteydessä kuivakäymälä

 • Lähin kaivo Olhavalla (n. 1km).

Huom! Tulitikut, sytytyspalat, kynttilät, WC-paperit tai liinavaatteet eivät kuulu palveluvarustukseen. Kämpällä ei ole sähköä.

Muista aina ottaa mukaan:

 • tulitikkuja

 • sytytyspaloja

 • sisätiloihin tarkoitettuja kynttilöitä

 • WC-paperia

 • taskulamppu

 • makuupussi/omat liinavaatteet.

Kämpän varaaminen ja käyttö

Kämppä on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 13:sta lähtöpäivän klo 10.30:een. Vuokralainen saa mennä kämpälle vasta sitten, kun varausaika alkaa.

Avaimet

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikkossa suoraan kämpällä. Vuokraaja saa avainlaatikkoon PIN-koodin tekstiviestinä heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Kämppä tulee olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Repovedelle nauttimaan.

Kuutinkämpällä noudatetaan roskatonta retkeilyä, joten sen minkä olet kuljettanut mukanasi, kuljetat myös pois. Biojätteen voi laittaa kuivakäymälään kuivikkeen seassa. Kämpälle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita, sillä ne houkuttelevat paikalle hiiriä.

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja Kuutinkämpässä. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti, mikäli koira on mukavuudenhaluinen ja tykkää nukkua sängyssä. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois.

Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne korjattava ehdottomasti pois ja vietävä käymälän taakse metsään kompostoitumaan. 

Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran rotu ja koko. Muista myös tarkistaa ehtojen lemmikkieläimiä koskeva osa ennen varausta.

Ohjeistukset ja ehdot

Tutustu tarkemmin: Kuutinkämpän ohjeistukset

Kämpän varajaa on täysimääräisesti vastuussa koko kämpästä sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi: Ehdot.

Ps. Jos Kuutinkämppä oli jo varattu, kannattaa vilkaista myös Savottakämppää.