Summit To Eat - Juustoinen munakokkeli – Retkiruoka
Pakkaskuivattu ateria – Munakokkelia ja kolmen juuston kastiketta.
Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.
Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa, kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle, missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä.
Retkiruuan raaka-aineet ja allergeenit (lihavoituna)
Kypsennetty kananmunakokkeli (pastöroitu kananmuna, auringonkukkaöljy, rasvaton maitojauhe, sitruunamehu, suola, valkopippuri) (75 %), juustokastikesekoitus (täysmaito, kerma (maito), kuutioitu sipuli,raastettu punainen Leicester-juusto (maito), raastettu cheddarjuusto (maito)), raastettu mozzarellajuusto (maito), rapsiöljy, maissijauho, suola, valkopippuri) (25 %).
Summit To Eat Retkiruuan valmistusohjeet
- Avaa pussi repäisemällä merkitystä kohdasta, ja poista pussista hapenpoistaja.
- Lisää pussiin varovasti kiehuvaa vettä (noin täyttöviivaan asti).
- Sekoita sisältö hyvin ja sulje pussi
- Odota muutama minuuttia, sekoita ateria, ja mausta makusi mukaan!
Kaada mahdollinen ylimääräinen vesi varovasti pois.