Siirry sisältöön

Hang Outdoors

Hang Outdoors on uuden sukupolven verkkokauppa ja yhteistyöverkosto. On valmistajia, tuotekehittäjiä, tunnettuja brandeja, yksittäisiä pienyrittäjiä, matkailuoperaattoreita ja kansainvälisiä verkostoja, sekä tietysti omien palveluidemme kuluttajarajapinta, joka on toimintamme peili. Teknologiapuolella seuraamme testaamme ja käytämme uusimpia sovelluksia, teknisiä ratkaisuja ja vasta markkinoille tulevia ratkaisuja. Sijaintimme puolesta tiivis yhteistyö UPM Verlan tehdasmuseon, Metsähallituksen ja paikallisten maanomistajien sekä kyläyhteisöjen kanssa on tärkeää.

Toimimme kolmella eri tasolla

1. Myymme ja tuotamme uusia Outdoor tuotteita ja palveluita retkeilijöille luonnosta nauttimiseen, sekä hankimme varustekokonaisuuksia matkailuoperaattoreille laadukkaiden ja elämyksellisten palveluiden ja kokemusten takaamiseksi.

2. Testaamme ja kehitämme uusia tuotteita, palveluja ja majoitusratkaisuja matalan hiilijalanjäljen ja kestävän matkailun tarpeita varten SUMA-kehitysympäristössä, joka sijaitsee Verlan maailmanperintökohteessa. 

3. Rakennamme ekomatkailun HANG OUTDOORS -verkostoa, joka jakaa asiakkaiden ja arvojen lisäksi myös uusimmat teknologiset ratkaisut. 

Mikäli olet uusi tai olemassaoleva matkailuoperaattori, välinevalmistaja tai teknologian kehittäjä, olet tervetullut tutustumaan SUMA-kehitysympäristöömme ja keskustelemaan mitä yhteistyötä voimme jatkossa tehdä tuottaakseemme pienemmän hiilijalanjäljen ja suurempia elämyksiä maailmaan. 

Tutustu tarkemmin: hangoutdoors.fi

Yhteyshenkilö
Tony Tavi
p. 050 350 6160
tony@hangoutdoors.fi