Siirry sisältöön

THE CAVE, CAIRO CAMO

THE CAVE, CAIRO CAMO
[]
895,00 €

Avaa, pumppaa ja nauti!

THE CAVE on Heimplanetin ensimmäinen itsestään seisova ilmätäytteinen teltta ja ikoni. Valitse huippupaikka ja vain minuutti pari pumppausta ja teltta on käyttövalmis. Muotoilu ja toisiaan tukeva ristikkäisrakenne tekevät tästä majoitteesta todella tukevan. Saksalaisen suunnittelun huippulaadukkaat materiaalit takaavat säänkestävyyden ja turvallisuuden kovissakin olosuhteissa. Reissu ei jää tekemättä siksi, että sataa ja tuulee. CAVE mallissa on kaksikerrosrakenne, eli uloin kerros pitää veden ja tuulen loitolla ja sisäkerros toimii säilytyslokeroina ja sisätilan mukavuuden varmistajana. Lisäksi kätevä eteistila toimii kenkien ja muiden varusteiden säilytykseen. Sisäosan katossa on säilytyspaikka/piilo vaikka arvotavaroille ja jos sinne laittaa otsalampun se toimii valoa levittävänä valaisinelementtinä. 

Tämä on majoitusratkaisu niille jotka rakastavat huippusuunnittelua ja yksinkertaisuutta. Kun asennat Cave mallin ensimmäisen kerran ja liität sen eri kerrokset toisiisi on se viimeinen kerta kun sinun tarvitsee tehdä muuta kuin pumpata nerokas runko täyteen ilmaa ja tyhjentää se lähtiessäsi. Seuraavalla reissulla pumppaa ja tyhjennä.
Toki mukana tulee vielä maakiilat kulmiin ja lisänarut antamaan lisätukea avoimessa ympäristössä ja vaikeissa olosuhteissa. 

Sisäänkäynti ja ilmanvaihto

Viisi suljettavaa ilmanvaihtopistettä ja oviaukko takaavat, että ilmanvaihto on juuri sopiva erilaisissa lämpotiloissa ja sääolosuhteissa.

Katon rakenne

Tähden muotoinen rakenne on huipputukeva ja ohjaa sateen joka suuntaan estäen sen kerääntymisen. Niille jotka epäilevät että rakenne ei toimi tuulessa löytyy havainnoiva testivideo TÄÄLTÄ

MULTI-CHAMBER SAFETY SYSTEM

Runko on jaettu ilmatiiviisiin osastoihin jotka voidaan lukita helposti venttiiliä napsauttamalla. Vaikka yksi osasto menettäisikin ilman niin muut osat pitävät rakenteen tukevana ja teltan pystyssä. Erillinen osasto on myös helppo korjata jos sille reissuilla sattuu jotain.

SPECS

Airframe: Recyclable material
Outer layer: Extra stiff and resistant polyester
Inner layer: Flexible thermoplastic polyurethane
Fly Sheet: 100% Polyester 66D 210T Ripstop, PU laminated 5000 mm water column
Inner tent: 100% Nylon 40D 240T Ripstop, breathable
Ground Sheet: 100% Nylon Tafetta 70D 210T, PU laminated 5,000 mm water column

Ground area: 5 m2 (54 square feet)

Overall height: 127 cm (50 inch)

Height of inner tent: 102 cm (40 inch)

Pack size: 40 x 32 x 23 cm (16 x 13 x 9 inch)

Weight: 4.8 kg (10.60 lbs)

Included: Pegs, Repair Kit, Guy Lines, Pack Sack, Gear Loft, Pump Adapter

HUOM. Pumppu ei kuulu pakettiin. Voit valita joko pienen ja kompaktin pumpun tai isomman ja tehokkaamman pumpun lisävarusteena. Sinulla saattaa olla jo pumppu jota voit käyttää. Esim SUP lautailijoilla on pumppu joka sopivalla adapterilla toimii loistavasti Heimplanetin telttojen kanssa. Mikä onkaan parempaa kuin lastata CAVE laudalle ja etsiä oma rauhallinen saari tai ranta johon majoittua.