Siirry sisältöön

CAPIT Naisten lämpöliivi

210,00 €

Erikoiserä Capit lämpöliivejä. Erittäin korkealaatuinen ja tyylikäs italialainen tekninen vaate kylmiin keleihin. 3 eri lämmitystehoa. USB yhteensopiva virtapankkeihin. Saat CAPIT koodilla 30€ ennakkotilaajan alennuksen. Toimitus joulukuun alussa.

Tämä naisten lämpöliivi toimii millä tahansa USB virtalähteellä. 

Onko tuttu tunne, että välillä on liikaa päällä ja välillä on liian vähän - kylmää kuumaa? Jos liikut ja pysähtelet ulkona tai työskentelet vetoisissa tiloissa. Tämä liivi on myös loistava välikerros jos harrastat laskettelua, moottoripyöräilyä, valokuvausta tai vaikka koirien koulutusta. Nyt voit säätää lämpötilaa juuri sopivaksi tai jos olet oikein vilukissa niin istut sohvalla liivi päällä ja nappi punaisella. On taatusti lämmin.

Liivin pehmeä ja kestävä kangas sekä tuulen ja vedenpitävä tuplakangas toimii eristävänä välikerroksena. Erittäin tyylikäs viimeistely. 

  • infrared heating: Huomaamattomat lämpöelementit, jotka on sijoitettu juuri sopiviin kohtiin lämmittämään kehoa mukavasti.
  • one control easy to use: "easy touch" nappi rintamuksessa, jota voit operoida vaikka hanskat kädessä ja valita oikean lämmitystehon. Kolme eri värivaloa kertoo vaikka pimeässä mitä tehoa käytät. Punainen valo = lämmittävä 50°C akun kesto 3.5 tuntia, oranssi valo = keskilämmittävä 45°C akun kesto 6.5 tuntia, vihreä valo = ylläpitävä 40°C akun kesto 7.5 tuntia.
  • power: toimii minkä tahasa USB liitettävän 5V/2.0A virtalähteen kanssa