Siirry sisältöön

CAPIT Miesten lämpöliivi

220,00 €

Erikoiserä Capit lämpöliivejä. Erittäin korkealaatuinen ja tyylikäs italialainen tekninen vaate kylmiin keleihin. 3 eri lämmitystehoa. Sisältää akun ja laturin. Saat CAPIT koodilla 30€ ennakkotilaajan alennuksen. Toimitus joulukuun alussa. 

Onko tuttu tunne, että välillä on liikaa päällä ja välillä on liian vähän - kylmää kuumaa? Jos liikut ja pysähtelet ulkona tai työskentelet vetoisissa tiloissa tai vaikka lastauslaiturilla. Tämä liivi on myös loistava verme jos harrastat kalastusta, moottoripyöräilyä, valokuvausta tai vaikka koirien koulutusta. Nyt voit säätää lämpötilaa juuri sopivaksi tai jos olet oikein vilukissa niin istut sohvalla liivi päällä ja nappi punaisella. On taatusti lämmin.

Liivin pehmeä ja kestävä kangas sekä tuulen ja vedenpitävä tuplakangas toimii eristävänä välikerroksena. Erittäin tyylikäs viimeistely. 

Ominaisuuksia:

  • infrared heating: Huomaamattomat lämpöelementit, jotka on sijoitettu juuri sopiviin kohtiin lämmittämään kehoa mukavasti.
  • one control easy to use: "easy touch" nappi rintamuksessa, jota voit operoida vaikka hanskat kädessä ja valita oikean lämmitystehon. Kolme eri värivaloa kertoo vaikka pimeässä mitä tehoa käytät. Punainen valo = lämmittävä 50°C akun kesto 3.5 tuntia, oranssi valo = keskilämmittävä 45°C akun kesto 6.5 tuntia, vihreä valo = ylläpitävä 40°C akun kesto 7.5 tuntia.
  • lightness and comfort: lithium-ion akku 7.4 V - 3000 mAh on pieni, kevyt ja nopeasti latautuva. Akku sijoitetaan liivissä pieneen sisätaskuun. 
  • tailored fit: sivuvetoketjut kyljissä säätävät istuvuutta riippuen mitä vaatetusta käytät liivin alla.
  • nothing cold hands: avaamista helpottavat tartuntanauhat vetoketjuissa ja taskun suuaukon ohjurit mahdollistavat toiminnan haskat kädessä. 

Akku ja laturi kuuluvat hintaan.