Siirry sisältöön

BUSHMEN Zen Ultralight Green

BUSHMEN Zen Ultralight Green
79,00 €

Bushmen Zen Ultralight riippumatto

Tämä Bushmen Travel Gear sarjan uutuus on suunniteltu retkeilykäyttöön ja tavoitteena on ollut erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakattava riippumatto. Tavoitteena on ollut täysikokoinen riippumatto, jossa mahtuu makaamaan mukavasti vaakasuorassa. Zen Ultralight painaa vain 150 g ja kooltaan se on 3m pitkä ja 145 cm leveä. Zen Ultralight riippumaton tilavuus tungettuna napakkaan (todella) pussiinsa on vain 350 ml, pakkauksen ulkomitat ovat 15 cm x 5 cm. 

Zen Utralightin materiaali

Ultrakevyestä 15D mikro-ripstop-nailonista valmistettu Zen Ultralight on miellyttävän tuntuinen, hengittävä ja kestävä. Kantavuutta tällä Zen riippumatolla on 130 kg, älä ylikuormita sitä.

Zen Ultralight pakkauspussi

Zen Ultralight riippumatto on pakattu pieneen Bishop-tyyliseen pussiin. Pussin pohjassa on halkio, jonka läpi riippumaton toisen päädyn kiinnitysnaru kulkee läpi, toisessa päässä on kiristysnyörillä suljettava suuaukko. 

Grammanviilaajalle

Jos olet tarkka mukana kuulettamiesi tuotteiden painosta, on Zen Utralight riippumatto hyvä valinta sinulle. Riippumaton mukana toimitetaan kevyestä Dyneemasta valmistetut Whoopie silingit, eli portaattomasti säädettävät riippumaton kiinnitysnarut. Lisäksi tuotteen mukana on ridgeline, eli riippumaton harjanaru. Riippumattokankaan päädyissä olevat kiinnityslenkit ovat myös Dyneemasta valmistettu ja ne painavat vai n. 0.5 g.

Whoopieslingit

Riippumaton kireyden säätäminen voi olla aikaa vievää, mutta näillä Whoopieslingeillä se on helppoa ja vaivatonta. Voit portaattomasti kiristää tai löysätä naruja vaikka cm kerrallaan. Niin kauan kuin Whoopie silingeihin ei kohdistu vetoa voi niitä liikutella, heti kun riippumattoon asettaa painoa, narut kiristyvät, eivätkä ne anna myöden.  

Ridgeline

Lisämukavuutta tuo Zen Ultralight riippumatton ridgelinen, eli harjanarun, jolla saat määriteltyä kuinka notkolla riippumatto on. Hyvä sääntö on, että riippumaton kiinnityspisteiden etäisyys toisistaan on 83 % riippumatokankaan pituudesta. Eli tämän 3 m pitkän riippumaton kohdalla harjanarun pituus olisi hyvä olla 2m 49 cm. Ridgeline on 3 mm paksua narua (ei ole dyneemaa).

Pakkauspussi liian tiukka ?

Jos sinusta tuntuu siltä, pakkauspussi on liian tiukka, niin voit pakata riippumaton myös verkkopussiin. Verkkopussi on lähes kaksi kertaa suurempi kuin pakkauspussi. Verkkopussi ei ehkä ole kovin tyylikäs, mutta se on nopea ja käytännöllinen.

Lenkki riippumaton sivussa

Riippumaton sivussa on Bushmen logolla varustettu lenkki. Tähän lenkkiin voi kiinnittää karabiinilla jonkun säkin, jossa voi pitää kevyitä tavaroita.