Siirry sisältöön

BUSHMEN Tarp Ultralight 2 x 3 oliivi

BUSHMEN Tarp Ultralight 2 x 3 oliivi
79,00 €

BUSHMEN Tarp Ultralight 2 x 3 oliivi

Erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakattava tarppi. Saat aikaiseksi riittävän suojan päiväretkillesi ja maassa yöpymiseen. Kiinnitä naruilla puihin, juuriin tai kiiloilla maahan. Valmistettu 15 denierin microripstop silynylonista, joka on vahvistettu vahvemmilla kuiduilla.  Painaa vain 300 g ja pakkauskoko n. 1 litra.

Huom: Tämä tarppi on liian pieni riippumattoretkeilyyn.

Vedenpitävyys – Kankaan pintaan sivelty silikonikerros tekee kankaan vedenpitäväksi, vedenpitävyys on 2500 mm.

Kiinnityslenkit 13 kpl – Näiden avulla pystytysvaihtoehtoja on lukuisia. Keskilinjassa oleva kiinnityslenkki on vahvistettu ja keskisauman teippaus on kuumahitsattu, joten se on myös vedenpitävä.

Kiinnitysnarut 6 kpl – 3m pitkää kiinnitysnarua, joissa on säätösoljet. Säätösoljilla kiristys tapahtuu vaivattomasti kiinnityslenkin päädystä. Säätösoljet eivät ole kiinteinä tarpissa, eli ne on uusittavissa.

Pakkauspussi – kantokahvallinen, josta sen voi kiinnittää reppuun tai rinkkaan. Pakkauspussi on erittäin napakka, joten on mahdollista, että sitä ei kiireessä saa pakattua takaisin pussiin. Tarppi mahtuu pakkauspussiinsa, kun sen taittelee ja rullaa napakaksi paketiksi, ei mahdu tunkemalla.

Narujen kiinnityssoljet – ovat koukulliset ja ne kiinnitetään tarpissa olevaan kiinnitys lenkkiin ja toinen pää luonnollisesti puuhun tai kiilalla maahan. Kiristysnarujen säätö tapahtuu näiden muovisten solkien avulla. Kiristäminen on helppoa ja vaivatonta.

Tekniset tiedot 

Koko: 3 x 2 m
Pakkauksen koko: 20 x 7.5 x 7.5 cm
Paino: 300 g
Materiaali: Ultralight 15D silnylon + microripstop
Vedenpitävyys: 2500 mm
Kiinnityspisteitä: 13 kpl (joista 1 harjalla)
Kiinnitysnaruja: 6 kpl + kiristysoljet (säädettävät)
Sauma: hitsattu
Pakkauspussi: kahvallinen