Go to content

Register as a merchant

or

Tervetuloa kumppaniksi!

Hang Outdoors on uuden sukupolven verkkokauppa ja yhteistyöverkosto. Edustamme lukuisia uusia ja pieniä tuotemerkkejä ja toimijoita, jotka jakavat samat asiakkaat, arvot ja tekemisen tarmon. 

Hang Outdoors tarjoaa kumppaneillensa mahdollisuuden laittaa tuotteitaan ja palvelujaan useisiin eri tuote- ja palvelukategorioihin, voimme myös tarvittaessa lisätä tuoteryhmiä kumppaneiden tarpeesta tai pyynnöstä.

Kumppanuus alkaa rekisteröitymällä

Kumppaniksemme pääsee rekisteröitymällä, jonka jälkeen olemme yhteydessä. Käymme kauppiaan suunnittelmat läpi sekä katsomme, että suunnitelmat menevät yksiin Hang Outdoorsin arvojen ja periaatteiden kanssa.

Rekisteröityminen on helppoa

Prosessi alkaa "+ Rekisteröidy kauppiaaksi" -nappia painamalla. Syötä kaikki kysytyt tiedot. lue ehdot ja paina lopuksi vahvista. Tämän jälkeen sinulle syntyy täysin valmis kauppa, jossa on jo mallituotteetkin valmiina. Sinun tarvitsee vain syöttää omat tuotteesi. Hang Outdoors myyntikanava on valmiiksi kytketty ja pääset laittamaan tuotteesi kanavaan sen jälkeen kun olemme hyväksyneet rekisteröitymisesi.

Hang Outdoors käyttää Johku-nimistä kaupankäyntiteknologiaa, jonka ominaisuudet mahdollistavat aivan uudenlaiset kumppanuusmallit. 

 


Terms


Commission: 10%