Siirry sisältöön

TENTSILE STINGRAY SAFARI 3G (2021)

1000,00 €

Kauppias

TENTSILE FINLAND tony@tentsile.fi +358 503506160 Y-tunnus: 2175966-5 Kauppiaan ehdot

TENTSILE STINGRAY on kolmen hengen puumajoite. Kolmelle hengelle ja varusteille suunniteltu oleskelutila, riippumattokeidas ja ilmassa oleva kevyt tukikohta. TENTSILE STINGRAY soveltuu täydellisesti esimerkiksi retki-, metsästys-, kalastus-, luontokuvaus- ja elämysmatkailukäyttöön.

Stingrayn laajat sisätilat muodostuvat kolmesta erillisestä makuupaikasta ja niiden keskelle jäävästä verkkokankaalla verhoillusta kulkuaukosta. Se toimii myös sisäänkäyntinä kuten kolmeen eri suuntaan avautuvat vetoketjuovet. Keskellä olevan aukon yhteydessä on myös kiinnityspisteet köysitikkaille.

Majoitteen mukana tulee peittävä sadekangas, jonka avaamalla voit nauttia tähtitaivaasta hyönteisverkon alla. Sadekankaan voi kiinnittää tiiviisti majoitteen alle tuulisella ja sateisella kelillä sekä asentaa avoimemmin mukana tulevien vaarnojen avulla. Stingrayn alle muodostuu n. 15m2 kuivatilaa, jota voi käyttää varusteiden säilytykseen, ruokailuun tai asentaa alle vaikka perinteiset riippumatot kulmien D-lenkeistä.

TENTSILEn voi sijoittaa paikkaan, josta löytyy kolme tukevaa puuta tai pistettä. Kallion laelle, joen rantaan, suon reunaan tai vaikka rantakaislikon ylle - paikkaan missä herääminen, oleilu tai lepääminen on parasta. TENTSILE on kotonaan myös urbaanissa ympäristössä ja se voidaan kiinnittää tolppiin, pylväisiin ja muihin rakenteisiin.

Safari malliston Stingray on suunniteltu niille, jotka haluavat mahdollisimman vahvan ja kestävän puumajoitteen kovaan käyttöön. Valmistetty korkeimman laatuluokan UV suojatuista materiaaleista, joka mahdollistaa Safari majoitteiden jättämisen puuhun kuukausiksi ja ne kestävät huollettuna vuosikausia kovimmissakin olosuhteissa. Soveltuu pysyviin Tentsile leireihin, vuokramajoitteeksi, Tentsile Experience Camp majoitteeksi ja festivaaleihin. Kestää melkein mitä vain paitsi tulta ja kirvestä.

OMINAISUUDET


ASENNUSAIKA: 15 minuuttia
MITAT: 4.1 x 4.1 x 4.1m
PAKATTUNA:  64 x 29 x 29cm
LATTIA-ALA: noin 7,5m²
KUIVATILA: Kuiva kuistitila majoitteen alla 12m²
OVET: 3+1
SISÄKORKEUS: 120cm
PAINO: 15 kg (kokenut pystyttäjä voi säästää 2kg jättämällä kaksi räikkää pois pakkauksesta)
KAARET: 2 x 11mm (halkaisija) anodisoidusta alumiiniseoksesta
SISÄTELTTA: Kestävää hyönteisverkkoa luokka 4,165g/m²
SADEKANGAS: 70D / 190T, PU-päällystettyä vedenkestävää polyesteriä, 8000HH. Pinta-ala 14m²
POHJAKANGAS: Ripstop Dacron 300D / 300g/m² nylon-polyester-komposiittikangasta, joka on vahvistettu 20+ metrillä auton turvavyötä
RÄIKÄT & KIINNITYSLIINAT: 3 x 6m Kiinnitysliinat ja teollisuustason räikät - 2,5 tonnin minimimurtumislujuus
PALOLUOKKA: Fire resistance meets US CPAI-84 & Canadian FR16
KAPASITEETTI: Kolme aikuista varusteineen tai kaksi aikuista ja kaksi lasta (400kg)
MAKSIMIKUORMA: 400kg

TAKUU 5 vuotta

VÄRI: Siniharmaa sadekangas, vaaleanruskea pohja

TOIMITUSAIKA: 

Heikon saatavuuden takia emme tällä hetkellä pysty kertomaan tarkkaa toimitusaikaa aikavälille Syksy 2021 - Kevät 2022